Accident grav în Bucureşti. O maşină cu trei francezi turmentaţi s-a prăbuşit de pe podul din Floreasca FOTO şi VIDEO

O mașină s-a prăbușit în această dimineață de pe podul din Floreasca în București. În autoturism se aflau trei cetățeni francezi.

11 nov. 2022, 08:21
Accident grav în Bucureşti. O maşină cu trei francezi turmentaţi s-a prăbuşit de pe podul din Floreasca FOTO şi VIDEO

Accident grav în Bucureşti. Un autoturism a căzut în această dimineață de pe podul din Floreasca, în București. În mașină se aflau trei cetățeni francezi, doi dintre aceștia au fugit de la fața locului. Unul dintre aceștia, în vârstă de 27 de ani a fost transportat la spital, având nevoie de îngrijiri medicale. Cei doi fugari au fost prinși în apropierea unui mall de lângă pod.

Accident grav în Capitală! Un om a murit strivit sub roțile unei cisterne în Sectorul 6. Traficul a fost restricționat pe Șoseaua Virtuții

Traficul în zonă este îngreunat de intervenția echipajelor ISU și SMURD. La fața locului se află și scafandrii care fac verificări în interiorul mașinii. Autoturismul va fi scos din apă la finalul intervenției.

În mașină au fost găsite mai multe genți pentru femei, oamenii legii luând în considerare un posibil furt.

Șoferul autoturismului era în stare de ebrietate. „La caz au fost identificate 2 victime, în exteriorul autoturismului, cărora li s-a acordat primul ajutor. Ulterior au fost transportate la Spitalul Floreasca”, transmite ISU Bucureşti Ilfov.

Scafandrii fac verificări in interiorul autoturismului pentru a se asigura că nu sunt şi alte persoane prinse acolo, precizează sursa citată.

Primele imagini de la locul accidentului în care a murit guvernatorul prorus al regiunii Herson. Maşina în care călătorea a fost pulverizată GALERIE FOTO/VIDEO

Accident grav în Bucureşti, primele imagini: