Accident grav cu fratele lui Tzancă Uraganu. A făcut praf un Ferrari de sute de mii de euro FOTO / VIDEO

Miraj Tzunami, fratele lui Tzancă Uraganu, a făcut praf un Ferrari pe care cunoscutul manelist l-a achiziţionat în urmă cu câteva luni, după ce a fost implicat într-un accident rutier în zona Bragadiru.

01 oct. 2022, 09:16

Accident grav cu fratele lui Tzancă Uraganu. Miraj Tsunami a fost implicat într-un accidentul rutier care a avut loc în zona Bragadiru, lângă sediul ANAF. Maşina condusă de fratele celebrului manelist Tzancă Uraganu, un Ferrari de sute de mii de euro, s-a izbit puternic de un copac și a suferit daune importante. La fața locului a venit un echipaj de ambulanță și, de asemenea, mai multe echipe de poliție, care trebuie să stabilească cine se face vinovat pentru producerea accidentului.

Tzancă Uraganu a făcut show la botezul lui Iair, fiul Vlăduţei Lupău. Nici Andra nu a lipsit: „Eşti minunea noastră”

„La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 20:20, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe șoseaua Alexandriei din Bragadiru, s-a produs un accident. La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din Bragadiru, pentru efectuarea de activități din competență, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, în evenimentul rutier fiind implicate patru autoturisme, respectiv două aflate în mers, iar celelalte două fiind parcate, toate pe același sens de mers. În urma accidentului, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatele alcooltest, rezultatele fiind negative, iar unul dintre șoferi, în vârstă de 39 de ani, a fost testat cu aparatul drug test, care a evidențiat un rezultat negativ”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Rutiere.

Tzancă Uraganu şi-a achiziţionat acum câteva luni un Ferrari 458 Italia Spider, pe care a plătit nu mai puțin de 220.000 de euro!

Gluma sinistră făcută de Tzanca Uraganu după moartea Reginei Elisabeta a II-a! “Nu m-am înţeles la preţ şi nu mai m-am dus!”

@nicoletadrugea9 #😔 ♬ sunet original – Nicoleta Drugea