Accident grav cu o maşină furată în Neamţ. Doi bărbaţi au murit

Două persoane au fost găsite decedate joi dimineaţă într-o maşină răsturnată în afara carosabilului pe DN 15, între localitățile Podoleni și Zănești, judeţul Neamţ. Cei care au dat alarma au fost doi poliţişti care patrulau prin zonă şi au zărit maşina răsturnată pe câmp.

17 nov. 2022, 13:02

Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa după ce mașina în care se aflau a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe cupolă în câmp. Accidentul s-a produs noaptea trecută pe DN 15, între localitățile Podoleni și Zănești. Un echipaj de poliție, ce desfășura activități de patrulare, a observat un autoturism răsturnat pe cupolă, potrivit stiri-neamt.ro.

Citeşte şi: Circulaţie blocată pe DE 581 în urma unui accident în care au fost implicate o dubă şi un tractor VIDEO

„La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Punctul de lucru Roznov (o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD) și Detașamentul de pompieri Piatra Neamț (o autospecială pentru descarcerare).

Ajunse la locul solicitării, forțele de intervenție au găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile. În autoturism se aflau două persoane.

Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice pompierii au scos din autoturism doi bărbați ce nu prezentau semne vitale”, a transmis ISU Neamț.

Citeşte şi: Accident grav pe DN7, în Râmnicu Vâlcea. Şase victime în urma coliziunii dintre un microbuz și un TIR

În urma verificărilor, poliţiştii au aflat că autoturismul implicat în accident fusese sustras, în noapte de 16 spre 17 noiembrie, de pe raza județului Bacău.

Totodată, polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Piatra Șoimului.