Accident grav cu un mort și zeci de răniți pe o autostradă din Slovacia. Un român se afla la volanul camionului implicat în accident

Un grav accident rutier a avut loc în Slovacia. O persoană și-a pierdut viața și alte zeci sunt rănite, iar printre victime se numără și un cetățean român.

16 mai 2023, 11:57
Accident grav cu un mort și zeci de răniți pe o autostradă din Slovacia. Un român se afla la volanul camionului implicat în accident

Un autobuz maghiar a intrat într-un camion, luni, pe tronsonul de autostradă D2 care duce spre Cehia, conform presei maghiare.

Accidentul a avut loc în zona popasului din Bratislava. La volan se afla un șofer român, care se află printre victimele rănite.

Citește și Un tânăr a murit şi o femeie este rănită, după ce un tren s-a ciocnit cu o maşină în Harghita

Un bărbat de 56 de ani a murit, iar 59 de călători au fost rănite. Potrivit secretarului de stat pentru Afaceri Externe din Ungaria, în autobuz erau mulți maghiari care călătoreau din Budapesta și Miskolc, potrivit bumm.sk.

Mai multe echipaje cu zeci de salvatori au fost trimise la fața locului.

Șoferul român al camionului se afla pe banda de urgență, unde a stat circa un minut, până când a fost lovit din spate de autobuzul care avea o viteză de 100 km/h.

Presa maghiară scrie că e posibil ca șoferul autobuzului să fie adormit la volan. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, însă rezultatul a ieșit negativ.

Citește și Un avion civil s-a prăbușit în Germania. Două persoane și-au pierdut viața