Accident grav din cauza unui şofer care a adormit la volan. Patru din cei şapte răniţi sunt în stare gravă

Accident grav provocat de un şofer care a adormit la volan. Bărbatul a intrat cu duba într-o maşină plină de oameni, la Păuleşti în judeţul Satu Mare.

RomaniaTV.net
05 aug. 2015, 10:13
Accident grav din cauza unui şofer care a adormit la volan. Patru din cei şapte răniţi sunt în stare gravă

Şapte oameni au fost răniţi, dintre care patru grav, în urma accident rutier petrecur la Păuleşti. Şoferul unei dube a adormit la volan şi a izbit un autoturism care circula regulamentar. Impactul a fost atât de violent, încât maşina s-a răsturnat şi şoferul a rămas prins între fiarele contorsionate. Doi dintre pasagerii din autoturism erau femei luate la ocazie.

Potrivit România TV, şoferul dubei s-a ales cu dosar penal.

De asemenea, un grav accident de circulaţie a avut loc, marţi, în comuna Baciu din judeţul Cluj. Un bărbat de 53 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a înfipt cu maşina într-un cap de pod.

Şoferul, care este din Zalău conducea din direcţia localităţii Sânpaul spre Cluj-Napoca, când, pe fondul oboselii, a adormit la volan, a pierdut controlul maşinii, a părăsit partea carosabilă pe partea dreaptă a sensului său de mers şi a intrat frontal într-un cap de pod.

Şoferul a fost grav rănit în urma impactului. De asemenea, autoturismul a fost avariat, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 9.000 lei.