Accident grav în Alba, o adolescentă fără carnet a făcut praf maşina furată de la părinţi. Carambol şi în Argeş, cu maşina poliţiei

ACCIDENT grav la Daia Română, provocat de o adolescentă de 16 ani din Sebeș, care a condus mașina tatălui. Fata este grav rănită. În Argeş, maşina poliţiei a fost implicată într-o coliziune.

20 feb. 2023, 16:57
Accident grav în Alba, o adolescentă fără carnet a făcut praf maşina furată de la părinţi. Carambol şi în Argeş, cu maşina poliţiei

Accident în Alba. Două adolescente de 15, respectiv 16 ani au fost rănite, luni, fiind transportate la spital, după ce maşina condusă de una dintre ele s-a răsturnat pe un drum din judeţul Alba. Fata de 16 ani, care nu are permis de conducere, a luat maşina familiei fără ştirea părinţilor, arată primele date din ancheta Poliţiei.

Accidentul a avut loc luni după-amiază, pe drumul judeţean 106K, în localitatea Daia Română din judeţul Alba. ”Din primele cercetări a rezultat că o tânără de 16 ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, fără să deţină permis de conducere, pe direcţia de mers Sebeş-Daia Română, la kilometrul 6+500 m, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat”, transmite Poliţia judeţeană Alba.

Cinci adulți și doi minori implicați într-un accident rutier în Suceava. Victimele au fost transportate la spital

Echipajele de intervenţie ajunse la locul accidentului au constatat că ambele fete au fost rănite, adolescenta care a condus autoturismul a rămas încarcerată, starea ei fiind gravă, iar după ce a fost scoasă din maşină a fost preluată de elicopterul SMURD. Pasagera în vârstă de 15 ani a fost transportată la spital.

În urma primelor verificări, poliţiştii au constatat că fata de 16 ani nu are permis de conducere şi a luat maşina familiei fără permisiunea părinţilor.

Argeş: Doi poliţişti, răniţi după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un carambol. 

Doi poliţişti din Piteşti au fost răniţi, luni, într-un accident rutier, după ce maşina în care se aflau a fost lovită din spate de o autoutilitară şi proiectată într-un autoturism care circula în acelaşi sens de mers. Poliţiştii se întorceau de la o activitate şi se îndreptau către locul de muncă, ei aflându-se în maşina personală a unuia dintre ei.

Accidentul a avut loc pe o stradă din municipiul Piteşti.”Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti, s-a stabilit că o autoutilitară condusă de un bărbat, de 49 de ani, din Piteşti, care se deplasa pe str. Costache Negri din municipiul Piteşti, din direcţia Podul Viilor spre Târgu din Vale, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare faţă de autovehiculul care circula în faţa sa, a intrat în coliziune cu un autoturism condus, în aceeaşi direcţie de mers, de către un bărbat, de 51 de ani, din Piteşti. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în autovehiculul aflat în faţa acestuia, condus în aceeaşi direcţie de deplasare, de către un bărbat, de 28 de ani, din Bascov”, transmite Poliţia judeţeană Argeş.

Afaceristul Robert Nica, apropiat al Clanului Sportivilor şi al liderului galeriei FCSB Gheorghe Mustaţă, reţinut de poliţie după o urmărire ca-n filme. A spart barajul poliţiei, a provocat un accident şi în portbagaj avea droguri VIDEO

În maşina lovită din spate de autoutilitară se aflau un poliţişt de 51 de ani şi colega acestuia, în vârstă de 32 de ani. Ambii au fost răniţi, fiind preluaţi de echipaje medicale şi transportaţi la spital pentru îngrijiri. Cei doi poliţişti se întorceau de la o activitate care are legătură cu locul de muncă şi se îndreptau către secţia de poliţie, aflându-se în maşina personală a unuia dintre ei. Toţi şoferii implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.