Cinci adulți și doi minori implicați într-un accident rutier în Suceava. Victimele au fost transportate la spital

Șapte persoane au fost implicate în această seară într-un grav accident rutier în Suceava, în zona de coborâre a Pasului Mestecăniș.

19 feb. 2023, 23:05
Cinci adulți și doi minori implicați într-un accident rutier în Suceava. Victimele au fost transportate la spital
Accident cu șapte persoane implicate în Suceava

Șapte persoane au fost implicate într-un accident rutier în Suceava. Accidentul s-a produs, duminică seara, pe DN 17, în Pasul Mestecăniş spre Iacobeni, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Cinci persoane, printre care și cei doi minori, au fost rănite. Accidentul s-a produs în urma coliziunii între două autoturisme, fiind implicate şapte persoane.

Citește și: Accident grav. Cod roşu de intervenţie în judeţul Brăila. Trei persoane au murit, printre care și o fetiță de 6 ani

Toate persoanele implicate în accident, conştiente şi cooperante, au fost monitorizate medical la faţa locului de echipajele SMURD şi cele ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Trei adulți și cei doi copii au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare și tratament special. Celelalte două persoane au refuzat să fie transportate la spital.

Citește și: Un tânăr de 28 de ani a murit într-un accident grav în Cluj-Napoca

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.