El e tânărul care a murit în accidentul de motocicletă din Iaşi. Cosmin avea doar 23 de ani

Cosmin, un tânăr în vârstă de doar 23 de ani, a murit într-un accident cumplit de motocicletă. Acesta se afla pe motor împreună cu prietenul său în momentul în care au încercat să evite o căruţă şi s-au răsturnat în şanţ. În urma impactului, Cosmin a murit pe loc.

07 sept. 2021, 18:41
El e tânărul care a murit în accidentul de motocicletă din Iaşi. Cosmin avea doar 23 de ani

El e tânărul care a murit în accidentul de motocicletă din Iaşi. Cosmin se afla pe motor împreună cu prietenul său, cel care conducea motocicleta.

El e tânărul care a murit în accidentul de motocicletă din Iaşi

Tragedia s-a petrecut luni, 6 august, în localitatea Satu Nou din judeţul Iași. Tânărul care conducea motocicleta a încercat să evite o căruţă şi a ajuns în şanţ. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de prim ajutor, un elicopter şi o autospecială de tip B aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Iași. Potrivit medicilor, Cosmin a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut să-i salveze viaţa. Tânărul care conducea motocicleta este în stare gravă.

Citeşte şi Accident grav în Orşova. Şofer de TIR blocat în cabina distrusă şi agăţată de liniile de înaltă tensiune 

„Una dintre persoane, pentru care s-a intervenit cu elicopterul SMURD, a intrat în stop cardio-respirator. Din păcate nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decesul. Motociclistul a suferit o fractură la gambă dar și contuzii a fost adus la Unitatea pentru Primiri Urgențe. Acesta este stabil. Cele două persoane aflate pe motocicletă au evitat o căruță. Nu a existat o coliziune. Persoana aflată în spate a sărit de pe motor și a suferit un traumatism cranio-cerebral sever”, a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD Iaşi, potrivit bzi. 

Potrivit primelor informaţii, șoferul a încercat să evite o căruță iar Cosmin s-ar fi speriat şi a căzut de pe motocicletă. Acesta s-a lovit cu capul de o piatră.

Reprezentanţii IPJ Iaşi susţin că ambii șoferi care au fost implicați în accident au consumat alcool. De asemenea, oamenii legii au constatat faptul că soferul motociclului nu deținea permis de conducere.

În acest caz a fost deschise mai multe dosare penale pentru ucidere din culpă, conducere auto sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă iar pentru unul dintre conducători pentru conducere fără permis.

Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea evenimentului.

Citeşte şi Accident spectaculos în Vâlcea, provocat de un adolescent de 16 ani. Tânărul a căzut cu maşina de la 20 de metri, de pe un pod