Accident grav în Bacău. Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite

Un accident grav s-a petrecut miercuri după-amiază, în judeţul Bacău. Cinci persoane, printre care şi doi copii, au fost rănite.

17 aug. 2022, 15:42
Accident grav în Bacău. Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite

Accident grav în Bacău. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, accidentul s-a petrecut pe E85, în localitatea Nicolae Bălcescu.

Accident grav în Bacău. Cinci persoane rănite

Citeşte şi Pieton lovit de maşină în judeţul Maramureş. Şoferul a fugit de la locul accidentului, însă s-a întors pentru a bate victima

Cinci persoane au fost rănite, după ce două autoturisme s-au ciocnit în localitatea Nicolae Bălcescu.

„Salvatorii băcăuani au fost solicitaţi să intervină în localitatea Nicolae Bălcescu, pe E85, în urma unui apel care anunţa producere unui accident rutier. De urgenţă, la faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ. În urma accidentului dintre două autoturisme au rezultat cinci victime”, au transmis reprezentanţii ISU Bacău, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, o persoană a fost descarcerată şi transportată de urgenţă la spital. Aalte două victime au mai fost preluate de echipajele medicale şi trasportate la o unitate medicală din Bacău.

Cei doi copii implicaţi în accident au fost evaluate de către medicii sosiţi la faţa locului şi au refuzat transportul la spital.

Circulaţia în zonă a fost îngreunată din cauza accidentului, aceasta fiind dirijată de poliţişti.

Citeşte şi Accident mortal pe DN 1 şi carambol cu cinci maşini pe Centura Ploieştiului