Accident grav în Bacău. Trei persoane, printre care şi un copil, au fost rănite

Trei persoane, între care şi un copil de nouă ani, au fost rănite şi au ajuns la spital în urma unui accident care a avut loc în Bacău, după ce două maşini s-au tamponat.

17 apr. 2013, 19:24
Accident grav în Bacău. Trei persoane, printre care şi un copil, au fost rănite

Accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Mărăşti şi Bucegi, din municipiul Bacău, după ce un şofer, în vârstă de 29 de ani, nu a acordat prioritate de trecere altei maşini care circula regulamentar, intrând în plin în aceasta, potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău.

În urma impactului violent dintre cele două autoturisme, unul dintre acestea s-a răsturnat pe partea carosabilă, scrie Mediafax.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului autoturismului care circula regulamentar, o femeie de 39 de ani, precum şi a unui copil de nouă ani, aflat în aceeaşi maşină. De asemenea, o pasageră din în primul autoturism a suferit vătămări corporale, toate cele trei victime ale accidentului fiind transportate la Spitalul Judeţean Bacău”, a declarat, miercuri, responsabilul mass-media din cadrul IPJ Bacău, Irina Năforniţă.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele şoferului în vârstă de 29 de ani pentru vătămare corporală din culpă.