Accident GRAV în Baia Mare după o cursă nebună cu maşina: Trei tineri au rămas încarceraţi VIDEO

Haos azi noapte în centrul oraşului Baia Mare. Pompierii, poliţia şi mai multe ambulanţe au intervenit la un accident rutier în care trei tineri au rămas încarceraţi.

RomaniaTV.net
06 feb. 2015, 06:19
Accident GRAV în Baia Mare după o cursă nebună cu maşina: Trei tineri au rămas încarceraţi VIDEO

Posibil băuţi, cei trei goneau nebuneşte pe străzi până când au pierdut controlul volanului şi au făcut prăpăd în calea lor, potrivit România TV.

Citeşte şi Accident TERIBIL la Arad, surprins de o cameră montată pe bordul unei maşini VIDEO

Maşina în care se aflau cele trei victime a scăpat de sub control din cauza vitezei foarte mari. Un semafor a fost dărâmat, după care autoturismul a intrat pe trotuar s-a izbit de un gard de beton, apoi s-a rostogolit de mai multe ori. Martorii spun că tinerii erau băuţi. Mai mult, maşina era burduşită cu sticle de alcool. Tinerii au fost scoşi din maşină cu descarcerarea.

 

Citeşte şi Accident în Piteşti. Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost spulberat pe trecerea de pietoni

Maşina a fost deconectată de la baterie pentru a se evita un incendiu. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili exact cum s-a întâmplat accidentul. Probele biologice vor arăta dacă şoferul era băut în momentul accidentului.