Accident grav în biserică. E în comă după ce a căzut în cap în Casa Domnului VIDEO

Un muncitor din comuna Ulmeni, judeţul Călăraşi, se zbate între viaţă şi moarte după ce a căzut în cap într-o biserică din Olteniţa. Potrivit România TV, el s-a accidentat în timp ce renova lăcaşul de cult. Inspectoratul Teritorial de Muncă face acum anchetă, iar preotul susţine că bărbatul nu lucra în biserică. Victima este acum în comă la spitalul Bagdasar Arseni.

RomaniaTV.net
23 mart. 2014, 07:33
Accident grav în biserică. E în comă după ce a căzut în cap în Casa Domnului VIDEO

Protopopul Necula, parohul bisericii în care s-a întâmplat nenorocirea, susţine că bărbatul nu muncea acolo, ci era în vizită la cei care renovau lăcaşul de cult. „A căzut de pe gura podului. Am avut doi voluntari acolo, care făceau curăţenie. El a venit, pur şi simplu, la vărul său pe-acolo. La un moment dat se pare că i s-a făcut rău„, i-a spus preotul reporterului România TV.

Deşi acesta susţine că bărbatul care a căzut venise doar în vizită, Inspectoratul Teritorial de Muncă al judeţului Călăraşi suspectează că acesta muncea la „negru” pentru biserică, după cum a declarat pentru România TV Răzvan Meseşeanu, directorul ITM Călăraşi.

Şi Poliţia caută explicaţii pentru incidentul din biserică şi a deschis o anchetă pentru a stabili în ce împrejurări a survenit vătămarea corporală a acestui bărbat.

Preotul contrazice evidenţa, susţinând că bărbatul din Ulmeni şi-a revenit şi se simte din ce în ce mai bine. În schimb, o echipă România TV a aflat chiar de la medicii care îl îngrijesc că starea bărbatului este foarte gravă. El se află în comă şi nu se ştie dacă va supravieţui.