Accident grav în Bistrița! Fetiță de 12 ani, lovită de camion pe trecerea de pietoni din fața unei școli| VIDEO

Accident grav într-o localitate din județul Bistrița. O fetiță în vârstă de 12 ani a fost lovită de un camion chiar pe trecerea de pietnoni din fața școlii în care învață.

20 mart. 2024, 11:10
Accident grav în Bistrița! Fetiță de 12 ani, lovită de camion pe trecerea de pietoni din fața unei școli| VIDEO

Fetiță de 12 ani, lovită de camion pe trecerea de pietoni din fața unei școli. Accidentul a avut loc, miercuri dimieață, în localitatea Feldru din județul Bistrița.

Citește și Ziua în care se produc cele mai multe accidente rutiere. DN2 îşi menţine statutul de „drumul morţii”

Fetiță de 12 ani, lovită de camion pe trecerea de pietoni din fața unei școli

Din primele informaii, se pare că fetița se ducea la școală și în momentul în care s-a angajat să traverseze pe trecerea de pietoni a fost lovită de un autocamion la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 50 de ani.

Martorii care au asistat la teribilul accident au sunat imediat la 112, iar la fața locului s-a deplast un echipaj SMURD care a preluat-o pe fetiță și a transportat-o la spital pentru a i se acorda îngrijirile medicale corespunzătoare.

mm

„În această dimineață, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Năsăud au intervenit la un accident semnalat în Feldru, pe Drumul Național 17D.

La locul evenimentului polițiștii au constatat faptul că un autocamion care tracta o semiremorcă, condus de un bărbat de 50 de ani din Leșu, în timp ce se deplasa pe direcția Rebrișoara către Ilva Mică, prin Feldru, a surprins și accidentat o minoră de 12 ani din localitate care se deplasa în calitate de pieton.

În urma evenimentului, minora a fost rănită necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate la spital. Fetița fost găsită de echipajul medical conștientă, prezentând multiple traumatisme. I se acordă îngrijiri medicale la fața locului, urmând a fi transportată la spital pentru evaluări medicale suplimentare”, au transmis reprezentanții ISU Bistrița.

Citește și Un tânăr de 26 de ani din Neamț a murit în urma unui accident cumplit petrecut în Italia. Familia e distrusă de durere: „Puiul tatei!”