Trafic îngreunat la intrarea în Bucureşti şi în alte oraşe din cauza protestului fermierilor şi transportatorilor. Centrul Infotrafic recomandă rutele alternative

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate pe DN2, în localitatea Afumaţi, judeţul Ilfov, din cauza autovehiculelor transportatorilor şi fermierilor, care se află în a cincea zi de protest.

14 ian. 2024, 16:07
Trafic îngreunat la intrarea în Bucureşti şi în alte oraşe din cauza protestului fermierilor şi transportatorilor. Centrul Infotrafic recomandă rutele alternative

Trafic îngreunat în localitatea Afumaţi, judeţul Ilfov, din cauza autovehiculelor transportatorilor şi fermierilor care circulă cu viteză redusă în semn de protest.

Trafic îngreunat la intrarea în Bucureşti şi în alte oraşe

Estimăm însă că și astăzi vor continua protestele transportatorilor și fermierilor și se va circula cu viteză redusă în multe zone ale țării, în special pe centurile marilor orașe, îndeosebi pe centura capitalei, unde traficul a fost îngreunat în ultimele zile, de când au început manifestațiile.

La această oră mai multe autocamioane se află staționate în localitatea Afumați, pe DN 2, banda 1 a sensului de mers către București, cu intenția de a se deplasa pe timpul zilei către capitală„, a transmis Centrul Infotrafic.

Citeste si Protestul transportatorilor şi fermierilor continuă. Negocieri la Ministerul Finanţelor. UPDATE: Protestatarii nu s-au prezentat la întâlnirea cu ministrul Boloş şi au cerut să fie reprogramaţi

Centrul Infotrafic recomandă rutele alternative

Din acest motiv, sursa citată recomandă conducătorilor auto să evite această zonă şi să folosească rutele alternative: direcţia Urziceni – Bucureşti: DN 2 – DJ 100 – DJ 200, prin loc. Ştefăneştii de Jos; direcţia Bucureşti – Urziceni: DN CB – DJ 100 – DJ 300, prin localitatea Găneasa.

Duminică, protestele continuă și pe centurile altor orașe din țară, cu tractoare și camioane care se deplasează încet. O coloana imensă de camioane și tractoare blochează șoseaua din Suceava. Protestatarii au format coloana pe DN 29 și intenționează să ajungă la Vama Siret, transmite Antena3.

Citeste si Momentul în care un luptător SAS a îndreptat arma către o maşină care încerca să spargă barajul poliţiei. Reacţia IPJ: „Scopul a fost acela de a înlătura pericolul la adresa dispozitivului de ordine şi a protestatarilor”. VIDEO