Accident GRAV în Brăila! Un MORT şi opt RANIŢI după ce mai mulţi tineri s-au urcat în remorca unei maşini FOTO

Un accident grav s-a petrecut în noapte de marţi spre miercuri, în Brăila. În urma acestuia, un tânăr a murit şi alţi opt au fost răniţi. Potrivit debraila.ro, tinerii cu vârste cuprinse între 16 şi 22 de ani se aflau pe platforma descoperită din spatele unui Mitsubishi L200 și au fost aruncați pe asfalt în momentul impactului.

RomaniaTV.net
26 aug. 2020, 05:54

O camioneta Mitsubishi în care se aflau mai mulţi tineri din Vişani a intrat într-un buldoexcavator aflat pe marginea şoselei. Potrivit informaţiilor obţinute în exclusivitate de DEBRAILA.ro, 6 dintre cei 9 tineri se aflau pe platforma descoperita în momentul impactului, fiind aruncaţi pe asfalt. Ceilalţi opt tineri, respectiv şoferul şi cei şapte pasageri, au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Citeşte şi: Accident grav în Prahova. Doi tineri s-au răsturnat cu ATV-ul

Tanarul care a murit, in varsta de 21 de ani, se afla în spatele camionetei. Şoferul camionetei, tot de 21 de ani, nu consumase băuturi alcoolice.

Politistii au deschis dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Citeşte şi: Scandal cu pumni şi picioare într-un bar din Timiş din cauza măştii de protecţie. Un poliţist, implicat în încăierare VIDEO

„Poliţiştii din cadrul Oraşului Făurei au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe raza localităţii Vişani, s-a produs un accident rutier. La faţa locului, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi Poliţiei Oraşului Făurei au constatat că, un tânăr de 21 de ani, din comuna Vişani, în timp ce conducea o autoutilitară, cu care transporta alte opt persoane, cu vârstele cuprinse între 16 şi 22 de ani, a pierdut controlul asupra vehiculului şi s-a lovit de un buldoescavator care era parcat în afara părţii carosabile. În urma evenimentului a rezultatul decesul unuia dintre pasageri, în vârstă de 21 de ani, din comuna Vişani”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Brăila.