ACCIDENT GRAV în Braşov. 11 persoane, la spital, după ce un microbuz s-a răsturnat

Un grav accident de circulaţie s-a produs, joi dimineaţă, la ieşirea din Braşov. Un microbuz cu 12 persoane la bord s-a răsturnat după ce s-a ciocnit cu un alt autoturism. 11 persoane au fost rănite, dintre care una este în stare foarte gravă.

30 ian. 2014, 06:49
ACCIDENT GRAV în Braşov. 11 persoane, la spital, după ce un microbuz s-a răsturnat

Accidentul a avut loc în jurul orei 8.00, pe DN 73, la ieşirea din Braşov spre Cristian. Un microbuz cu 12 persoane la bord s-a ciocnit cu un autoturism, după ce şoferul acestuia a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina pe contrasens.

Şoferul microbuzului implicat în accident, nouă pasageri şi şoferul celuilalt autoturism au fost răniţi. Două dintre victime au fost prinse între fiarele contorsionate ale maşinii, fiind nevoie de echipajele de descarcerare.

La bordul microbuzului se aflau 12 persoane. 10 dintre ele au ajuns la spital, la fel şi şoferul celuilalt autoturism implicat în accident. O persoană este în stare foarte gravă, suferind un traumatism cranio-cerebral. Este inconştienţă. Celelalte 10 victime au suferit politraumatisme şi policontuzii, fără a le fi pusă în pericol viaţa. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea a două persoane. Toate victimele au fost transportate la spitalul din Braşov„, a declarat Ciprian Sferja, purtătoru de cuvânt al ISU Braşov.

Traficul rutier a fost blocat pe un singur sens.

Deocamdată nu se ştie care a fost cauza producerii accidentului.

CITEŞTE ŞI: Accident din cauza poleiului: O maşină a fost lovită de tren