Accident grav în Bucureşti. O maşină a intrat pe trotuar şi a lovit mai mulţi pietoni. Un bărbat în stare gravă UPDATE

O șoferiță de 30 de ani din Capitală a pierdut controlul mașinii și a lovit mai mulți pietoni aflaţi într-o staţie RATB, transmite România TV. Un bărbat de 39 de ani este în stare gravă.

RomaniaTV.net
25 iun. 2017, 08:06
Accident grav în Bucureşti. O maşină a intrat pe trotuar şi a lovit mai mulţi pietoni. Un bărbat în stare gravă UPDATE

UPDATE Bărbatul accidentat duminică dimineață într-o stație de autobuz din Capitală este în stare gravă, prezintă un traumatism cranio-cerebral este intubat și ventilat mecanic, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Spitalului „Bagdasar Arseni”, medicul Florin Bica.

„Probabil va merge în curând în Terapie intensivă. Este un bărbat de 39 de ani cu traumatism cranio-cerebral grav și contuzii pulmonare. Este în comă, intubat și ventilat, dar este sub rezerva sedării. Starea este gravă”, a spus medicul.

Două persoane au fost rănite după ce un autoturism care se deplasa pe Calea Văcărești din direcția Piața Sudului spre pod Mihai Bravu a pătruns pe trotuar în zona unei stații RATB în care se aflau 6 persoane, se pare din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, apoi s-a răsturnat, informează Brigada Rutieră.

 

Mai mulţi pietoni au fost loviţi, duminică, de o maşină pe Calea Văcăreşti, din Capitală, doi dintre aceştia, care se aflau într-o staţie RATB, au fost răniţi, dintre care unul mai grav. Cei doi, un bărbat şi o femeie, au fost duşi la spital.

Potrivit poliţiştilor rutieri, o femeie aflată la volanul unei maşini care circula dinspre Piaţa Sudului înspre Mihai Bravu a intrat într-un grup de pietoni, pe Calea Văcăreşti, din Capitală, după care autovehiculul s-a răsturnat.

Din primele date, a reieşit că soferiţa nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat cu maşina pe trotuar, lovind mai mulţi pietoni.

În urma impactului, doi dintre aceştia, un bărbat şi o femeie, aflaţi într-o staţie RATB, au fost răniţi. Bărbatul a fost rănit grav, având un traumatism cranio-cerebral şi a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni. Cealaltă persoană rănită a fost transportată cu fractură de picior, la Spitalul Sfântu Ioan.

Soferiţa şi tatăl său, pasager în maşină, nu au fost răniţi.