Accident grav în Bucureşti. O maşină a intrat într-un loc de joacă pentru copii şi s-a înfipt direct într-un tobogan

Un accident teribil, care putea să aibă consecinţe deosebit de grave, a avut loc vineri în Bucureşti, atunci când un autoturism a intrat cu viteză într-un loc de joacă din Capitală, în Sectorul 3.

RomaniaTV.net
10 mai 2019, 08:17

O maşină scăpată de sub control a intrat cu viteză într-un loc de joacă pentru copii aflat pe Barajul Rovinari. Un părinte care-şi ducea copilul la grădiniţă a fost martorul unui incident care se putea transforma într-o adevărată tragedie. O maşină scăpată de sub control a rupt gardurile unui parc de joacă pentru copii şi s-a înfipt direct într-un tobogan.

Bărbatul care-şi ducea copilul la grădiniţă mărturiseşte cu groază că scena s-a petrecut la câţiva metri în faţa lui. Omul a făcut o fotografie şi a postat imaginea pe Facebook.

„Azi dimineata, pe Barajul Rovinari, la 08.10 o masina a sarit din parcare direct in parcul de joaca pt copii. Noroc ca la ora aia era pustiu. Duceam copilul la gradi. S-a intamplat la cativa metri in fata noastra. Vecinii au sunat la 112. Daca se intampla mai spre seara, cand e parcul plin, vorbeam despre o tragedie”, este mesajul postat de Cristian Dobrescu pe Facebook.

Din primele informaţii, şoferul maşinii a fost grav rănit, fiind transportat la sptalul Sf, Pantelimon.