Accident grav în Buzău. O persoană şi-a pierdut viaţa

O persoană a decedat, iar o alta a fost grav rănită luni după-amiază în urma unei coliziuni dintre un autocar care transporta 25 de călători şi un automobil, pe DN 2, pe raza localităţii buzoiene Oreavu.

21 oct. 2013, 14:12
Accident grav în Buzău. O persoană şi-a pierdut viaţa

Poliţiştii au stabilit că şoferul unui autoturism Logan, în vârstă de 61 de ani, a pierdut controlul volanului şi a intrat frontal într-un autocar care circula de la Botoşani către Bucureşti.

„Se pare că şoferul autoturismului, care a murit pe loc, a efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu autocarul. (…)Din primele informaţii, şoferul automobilului a decedat, iar şoferul autocarului a fost rănit şi va fi transportat la Spitalul judeţean de Urgenţe Buzău, a mai declarat pentru Agerpres agentul principal Anca Bratosin de la Biroul de presă al IPJ Buzău.’, a declarat, pentru Agerpres, Anca Bratosin, purtător de cuvânt IPJ Buzău

Pentru scoaterea şoferului decedat dintre fiarele contorsionate ale maşinii a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare.

Autocarul făcea curse regulate între Botoşani şi Bucureşti şi transporta 25 de persoane la momentul producerii accidentului. Niciun pasager nu a fost rănit, aceştia urmând să fie preluaţi de un alt mijloc de transport şi duşi către destinaţie.