Accident grav în Capitală! Un om a murit strivit sub roțile unei cisterne în Sectorul 6. Traficul a fost restricționat pe Șoseaua Virtuții

Accident grav în Capitală! Un om a murit strivit sub roțile unei cisterne după ce a traversat neregulamentar. Traficul rutier a fost restricționat pe Șoseaua Virtuții, breteaua dintre intrarea în Pasajul Lujerului și Bd. Iuliu Maniu.

10 nov. 2022, 21:07
Accident grav în Capitală! Un om a murit strivit sub roțile unei cisterne în Sectorul 6. Traficul a fost restricționat pe Șoseaua Virtuții

Accident grav în Capitală! Un bărbat a murit joi seară, strivit sub roțile unei cisterne după ce a traversat neregulamentar. Traficul rutier a fost restricționat pe Șoseaua Virtuții, breteaua dintre intrarea în Pasajul Lujerului și Bd. Iuliu Maniu.

Citește și Primele imagini de la locul accidentului în care a murit guvernatorul prorus al regiunii Herson. Maşina în care călătorea a fost pulverizată GALERIE FOTO/VIDEO

Incidentul a avut loc joi seară,  în jurul orei 18.00. Potrivit primelor informații, șoferul unei autocisterne în vârstă de 59 de ani, care se deplasa pe Șoseaua Virtuții, pe breteaua dintre intrarea în Pasajul Lujerului și Bd. Iuliu Maniu, a surprins și accidentat mortal un pieton care a traversat neregulamentar.

Martoii care au asistat la cumplitele scene au sunat imediat la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de la Brigada Rutieră care l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, rezultatul fiind „zero”.

„Se efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

În urma acestui incident, traficul în zonă a fost restricționat zeci de minute pe breteaua dintre intrarea în Pasajul Lujerului și Bd. Iuliu Maniu.

Citește și Accident cu microbuz pe E85. 11 persoane sunt rănite. O platformă ce transporta opt maşini a luat foc în Olt