Accident în Cluj: Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o maşină condusă de un şofer băut, într-o parcare

Un bărbat de 49 de ani a murit, sâmbătă dimineaţă, după ce a fost lovit de un autoturism condus de un şofer băut, accidentul având loc într-o parcare pentru TIR-uri de la intrarea în localitatea Gilău, judeţul Cluj.

RomaniaTV.net
30 nov. 2013, 07:57
Accident în Cluj: Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o maşină condusă de un şofer băut, într-o parcare

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Adriana Simona Vornicu, a declarat  că accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 7.00, într-o parcare pentru TIR-uri de la intrarea în localitatea Gilău, judeţul Cluj. Astfel, şoferul unei maşini care se deplasa dinspre Cluj-Napoca spre Gilău a pierdut controlul volanului şi a intrat în parcarea pentru TIR-uri.

Citeşte şi Şofer beat a intrat cu maşina într-o casă după ce s-a urcat la volan imediat ce a ieşit de la cârciumă VIDEO

Şoferul unui autoturism care se deplasa dinpre Cluj-Napoca spre Gilău a pierdut controlul volanului în dreptul unei parcări aflate la intrarea în localitatea Gilău, după care a lovit un pieton şi trei camioane staţionate. În urma impactului, bărbatul lovit a murit„, a declarat Vornicu.

Citeşte şi Bărbat STRIVIT de propria maşină, în timp ce încerca să o repare

Conform sursei citate, şoferul, în vârstă de 28 de ani, avea o alcoolemie de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost dus la spital pentru recoltare de probe biologice.