Accident în lanţ pe Autostrada Soarelui. Şase mașini avariate în drum spre mare. Sunt mai mulţi răniţi

Un accident în lanţ s-a produs vineri dimineaţă pe Autostrada A 2 pe sensul spre mare. Şase maşini în care se aflau 13 persoane au fost implicate.

05 aug. 2022, 10:22
Accident în lanţ pe Autostrada Soarelui. Şase mașini avariate în drum spre mare. Sunt mai mulţi răniţi

Cinci autoturisme şi un camion  au fost implicate într-un accident rutier pe Autostrada Soarelui. În total, 13 persoane au fost implicate.

Dintre acestea, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Este vorba despre o femeie de 30 de ani cu traumatism cranian și dureri lombare și a fost transportată la CPU Fetești. La spital în Constanţa au ajuns şi un bărbat cu traumatism cranian și plagă la nivelul capului, și un copil care prezenta un hematom.

Citeşte şi: Familie nenorocită la întoarcerea din vacanţă. O fetiţa de 10 ani a murit, sora ei geamănă se zbate între viaţă şi moarte. Tatăl vitreg al fetelor a murit şi el

Accidentul a avut loc pe Autostrada A2, la KM 120, in dreptul localității Perișoru, sens de mers spre Constanța. În total șase autovehicule și 13 persoane au fost implicate.

Citeşte şi: Accident grav în Constanţa. Două adolescente şi un băiat aflat la volanul uneia dintre maşinile implicate au murit