Accident grav în Constanţa. O persoană a murit şi alte trei au fost grav rănite VIDEO

Un grav accident de circulaţie s-a produs, duminică dimineaţă, în Constanţa. Un om a murit, iar alte trei persoane au ajuns în stare gravă la spital. Şoferul a pierdut controlul autoturismului şi s-a oprit într-un parapet. Medicii spun că victimele miroseau a alcool, iar în maşină au fost găsite mai multe sticle.

RomaniaTV.net
04 nov. 2012, 09:51
Accident grav în Constanţa. O persoană a murit şi alte trei au fost grav rănite VIDEO

Accidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 06.00, pe drumul naţional 22 C, la ieşirea din Constanţa înspre Ovidiu. Maşina în care se aflau patru tineri a ieşit de pe carosabil şi a intrat într-un parapet de pe marginea drumului. Şoferul şi-a pierdut viaţa, iar ceilalţi trei tineri au fost duşi în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Constanţa.

Poliţiştii spun că de vină pentru producerea accidentului este neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic. Şoferul se pare că avea o viteză de peste 90 de kilometri la oră, într-o zonă în care restricţia este de doar 70 de kilometri la oră, iar afară era ceaţă densă. De asemenea, oamenii legii au găsit în maşină mai multe sticle goale de băutură, motiv pentru care sunt tentaţi să creadă că tinerii au consumat alcool.

Poliţiştii aşteaptă rezultatele necropsiei pentru a vedea dacă şoferul consumase sau nu băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.