Accident grav în Constanța! Un autocar cu 40 de ucraineni a intrat într-un limitator de înălțime. A fost activat Planul Roșu de intervenție

Accidentele se țin laț pe șoselele din România. Un autocar în care se aflau 40 de ucraineni a intrat într-un limitator de înălțime din Constanța.

28 aug. 2023, 22:03
Accident grav în Constanța! Un autocar cu 40 de ucraineni a intrat într-un limitator de înălțime. A fost activat Planul Roșu de intervenție

Accident grav în Constanța! Un autocar cu 40 de ucraineni a intrat într-un limitator de înălțime. Incidentul a avut loc luni seară, în Constanța, iar datorită numărului mare de persoane implicate, autoritățile au activat Planul Roşu de Intervenţie.

Citește și Ministrul de Interne cere dreptate și corectitudine în urma tragediei din 2 Mai. ”Şoferul care a provocat accidentul a fost oprit de șeful Poliției Rutiere Constanța. Trebuia să îi rețină plăcuțele”

Accident grav în Constanța! Un autocar cu 40 de ucraineni a intrat într-un limitator de înălțime

„Având în vedere numărul de persoane implicate, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, au transmis reprezentanții Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

În aceste momente, la faţa locului, echipajele operative intervin cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, 3 ambulanţe SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple şi 3 ambulanţe SAJ. Până la acest moment, 10 persoane sunt evaluate la fața locului de către echipajele medicale alocate la caz.

Potrivit autorităților, în autocarul care a lovit limitatorul de înălțime se aflau aproximativ de 40 de pasageri ucraineni.

Știre în curs de actualizare.

 

Citește și VIDEO Accident grav în Capitală. Un bărbat a murit după ce a lovit cu mașina un refugiu de tramvai