Un camion al Armatei a rămas suspendat de un pod după un accident în Dej. Tunul tractat l-a ţinut să nu cadă

Un camion militar a rămas suspendat de un pod în urma unui accident produs luni dimineaţă în Dej, judeţul Cluj. La locul accidentului, au mers mai multe echipaje ale armatei şi încearcă să repună camionul pe drum.

RomaniaTV.net
09 dec. 2019, 08:52

Accidentul s-a produs luni pe strada Liberatatii din Dej. Un camion al Armatei care tracta un tun a derapat şi a rămas suspendat de pod. Şoferul camionului, un militar in varsta de 36 de ani, nu a mai putut controla direcţia, astfel ca autovehicului a iesit de pe partea carosabila, a trecut prin parapetele din beton, iar apoi l-a rupt si balustrada metalică. Tunul care a provocat accidentul i-a si salvat soferului viata, pentru ca acesta a ramas pe sosea, tinand si camionul suspendat.

Şoferul camionului a fost ușor rănit şi a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Cei de la Brigada 81 Mecanizata au transmis un comunicat de presa despre incident: „Un camion aparținând Batalionului 817 Artilerie „Petru Rareș”, a fost implicat într-un accident rutier luni, 9 decembrie, la intrarea în localitatea Dej. În urma accidentului, un militar a suferit leziuni în zona feței și, conform procedurilor, acesta a fost transportat de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal din Dej. Starea militarului este stabilă. Camionul executa o misiune de transport a unui obuzier cal. 152 mm spre poligonul Turda. O comisie condusă de șeful de stat major al Batalionului 817 Artilerie va cerceta cauzele producerii accidentului”, au transmis cei de la unitatea militara.

Traficul rutier a fost deviat pentru a repune pe drum camionul.