Accident grav în Galați! Șapte persoane au fost rănite în urma impactului dintre un autobuz și o dubă. A fost solicitat elicopterul SMURD

Șapte persoane au fost rănite în urma unui accident dintre un autobuz și o dubă, care a avut loc în județul Galați. În aceste momente, la fața locului, se află mai multe echipaje de ambulanță care vor transporta victimele la spital.

14 dec. 2022, 11:57
Accident grav în Galați! Șapte persoane au fost rănite în urma impactului dintre un autobuz și o dubă. A fost solicitat elicopterul SMURD
Accident grav în Galați

Șapte persoane au fost rănite în urma impactului dintre un autobuz și o dubă. Incidentul a avut loc miercuri pe durmul E 581, în apropierea localității Nicorești, din județul Galați, după ce un autobuz care desfășoară zilnic curse între orașele Tecuci și localitatea Buciumeni a intrat în coleziune cu o dubă.

Citește și COD ROŞU de intervenţie la Braşov. Accident cu 11 victime, după coliziunea dintre un microbuz şi un autoturism

Șapte persoane au fost rănite în urma impactului dintre un autobuz și o dubă

În urma impactului, 6 persoane din autobuz au fost rănite, iar șoferul dubei a rămas încarcerat în autoturismul grav avariat.

Imediat la fața locului, au intervenit o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, ambulanţa SMURD B din cadrul Detașamentului de Pompieri Tecuci, echipajul aero-medical SMURD şi două ambulanţe SAJ.

Echipajul de descarcerare l-a eliberat pe bărbatul prins în mormanul de fiare și l-a predat medicilor SMURD, care l-au transportat imediat la spital cu ajutorul unui elicopter.

Celelalte victime au fost preluate de către echipajele SAJ Galaţi și urmează să fie transportate la Unitatea de Primiri Urgențe.

Citește și Mihaela, tânăra moartă în accidentul tragic de Sfântul Nicolae, avea planuri uriașe împreună cu soțul ei. Nu și-a mai putut îndeplini ultima dorință