Mihaela, tânăra moartă în accidentul tragic de Sfântul Nicolae, avea planuri uriașe împreună cu soțul ei. Nu și-a mai putut îndeplini ultima dorință

Mihaela Talmaciu, tânăra însărcinată de 29 de ani care și-a pierdut viața într-un cumplit accident în comuna Țuțora, județul Iași, a lăsat un gol uriaș în sufletele familiei și ale tuturor celor care au cunoscut-o.

13 dec. 2022, 11:06
Mihaela, tânăra moartă în accidentul tragic de Sfântul Nicolae, avea planuri uriașe împreună cu soțul ei. Nu și-a mai putut îndeplini ultima dorință

Mihaela Talmaciu avea o viață frumoasă, fericită, avea un copil de câțiva anișori și urma să-l nască pe al doilea. Nu a mai apucat, din nefericire. A sfârșit trafic, într-un accident teribil de mașină, iar soțul și toată familia sunt disperați și nu știu cum vor reuși să depășească acest eveniment tragic din viața lor.

Tânăra mamă avea o mulțime de planuri alături de familie. Plănuiau să se mute într-o casă nouă construită în Prisăcani. Ea și soțul său au muncit ani de zile ca să-și ridice propriul cămin, care era încă în construcții. Totul a fost lăsat de izbeliște, după moartea neașteptată a Mihaelei. Soțul refuză momentan să-și ducă planurile la capăt fără mult prea iubita lui soție.

Toți cunoscuții au fost mișcați de drama familiei Mihaelei și, deși a trecut deja mai bine de o săptămână de la tragicul accident, nici acum nu vor să creadă că tânăra pe care au cunoscut-o nu mai e.

Citește și Mihaela, tânăra de 29 de ani care a murit în teribilul accident, era însărcinată cu al doilea copil. Acasă, primul copil tocmai despachetase cadoul de la Moş Nicolae

„Mare gol a lăsat aici, la noi. O cunosc de mică, Dumnezeu trebuia să mă ia pe mine, că-s bătrână și chioară, nu pe ea… ce o să facă acum băiețelul ei de trei ani? E greu fără mamă și când ești mare, dar când ești atât de mic… era și însărcinată în șase luni… Doamne, Doamne… cine mă mai întreabă pe mine de fiecare dată ce fac? Nu exista dată să nu treacă pe aici și să nu mă întrebe: «Tanti Virginica, ce faceți?». Păcat mare, mare… se înțelegea atât de bine și cu bărbatul ei, stăteau aici, la două case de mine, la tatăl ei, dar aveau o casă mare, în construcții, mai încolo, doar baia parcă trebuiau să o mai facă în interior”, a declarat o vecină.

Mihaela Talmaciu a lucrat o perioadă la Primăria Prisăcani, ca asistent social. Apoi s-a căsătorit și s-a angajat la Omini Clinic, unde era recepționeră. Avea un băiețel de trei ani alături de soțul ei și îl așteptau pe al doilea copil.

Citește și Ea este Mihaela, tânăra de 29 de ani care s-a stins din viață într-un cumplit accident chiar în ziua în care fiul ei îl aștepta pe Moș Nicolae

Cum s-a petrecut accidentul cumplit în care a murit Mihaela 

Accidentul tragic care a îndoliat mai multe familii a avut loc în jurul orei 9 dimineaţă, între localităţile Oprişeni şi Ţuţora. Mihaela Talmaciu pleca spre Iaşi, la serviciu, la volanul unui autoturism Volkswagen Golf. Se pare că femeia circula cu viteză, iar centura de siguranţă nu o avea pusă tocmai din cauza sarcinii. Într-o curbă, şoferiţa a pierdut controlul volanului, a intrat pe sensul opus de mers, apoi autoturismul a căzut în rigola de pe marginea drumului, unde a lovit violent un podeţ. Femeia a fost proiectată prin parbriz în rigolă, unde a murit în scurt timp din cauza rănilor suferite.