Accident grav în Giurgiu. Patru tineri au murit pe loc VIDEO

Grav accident de circulaţie vineri noaptea, în localitatea Crevedia Mare din judeţul Giurgiu. Patru tineri au murit şi unul a fost rănit, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un pom de pe marginea drumului. Din primele cercetări, se pare că şoferul a pierdut controlul într-o curbă, din cauza neatenţiei.

RomaniaTV.net
29 sept. 2012, 06:26
Accident grav în Giurgiu. Patru tineri au murit pe loc VIDEO

Cei cinci tineri veneau dinspre Bolintin Vale şi mergeau spre Roata de Jos. La ieşirea din Crevedia Mare, într-o curbă, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Patru dintre ei au murit pe loc.

„În maşina Dacia Solenza erau şoferul şi patru pasageri. Din cauza vitezei excesive şi a netatenţiei, şoferul a pierdut controlul volanului, maşina a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un copac de pe marginea şoselei. Şoferul şi trei pasageri, tineri cu vârste cuprinse între 22 şi 26 de ani, au decedat pe loc, iar pasagerul aflat pe mijlocul canapelei din spate a maşinii a fost rănit uşor, fiind transportat la Spitalul Universitar din Bucureşşti. Carosabilul era uscat în momentul producerii accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu.

Drumul era liber la ora producerii accidentului, iar poliţiştii bănuiesc că ceva i-a distras atenţia şoferului. Al cincilea tânăr, rănit uşor în accident, a fost transportat la un spital din Bucureşti.

Poliţiştii rutieri au stabilit că şoferul autoturimului Dacia Solenza avea permisul suspendatt pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.