Accident grav în Giurgiu! Doi tineri au rămas încarceraţi după ce bolidul în care se aflau a intrat într-un stâlp

Doi tineri de 17 și respectiv 18 ani au rămas încarcerați într-un autoturism marca BMW, după ce acesta s-a izbit extrem de violent de un stâlp de electricitate pe o stradă din municipiul Giurgiu.

23 nov. 2022, 23:26
Accident grav în Giurgiu! Doi tineri au rămas încarceraţi după ce bolidul în care se aflau a intrat într-un stâlp

Accident grav în Giurgiu! O fată în vârstă de 17 ani și un băiat de 18 ani au rămas încarcerați într-un autoturism marca BMW, după ce acesta s-a izbit extrem de violent de un stâlp de electricitate aflat pe marginea unei străzi din municipiul Giurgiu.

Citește și Bărbat fără permis, prins după ce a produs două accidente cu o maşină furată

”În urmă cu puţin timp, pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier ce a avut loc pe strada Comana din municipiul Giurgiu. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ. Salvatorii ajunşi la locul evenimentului rutier au constatat că în accident a fost implicat un singur autoturism, care a lovit un stâlp de electricitate, iar în impact acesta s-a rupt, dar nu a căzut peste autoturism”, au transmis reprezentanții ISU Giurgiu, într-un comunicat de presă.

La volanul autoturismului se afla tânărul în vârstă de 18 ani, care a avut nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru a fi eliberat în siguranţă din mormanul de fiare.

Fata în vârstă de 17 ani, care îl însoțea pe băiat și care la momentul impactului se afla pe locul din dreapta a autoturismului a avut nevoie de îngrijiri medicale.

După ce au fost eliberați din mașina grav avariată, cei doi tineri au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital.

În urma acestui incident, oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Citește și Răsturnare de situaţie în cazul accidentului lui Culiţă Sterp. Riscă să ajungă în arest după ce s-a aflat că era drogat la volan. Manelistul a contestat controlul judiciar