Răsturnare de situaţie în cazul accidentului lui Culiţă Sterp. Riscă să ajungă în arest după ce s-a aflat că era drogat la volan. Manelistul a contestat controlul judiciar

Răsturnare de situație în cazul accidentului produs de Culiță Sterp. Este așteptată decizia procurorilor după ce analizele de sânge au stabilit că manelistul era beat și drogat în momentul producerii accidentului din Cluj-Napoca. Culiţă Sterp ar putea ajunge în arest. Până la decizia procurorilor, Culiţă Sterp încearcă să scape de controlul judiciar dispus în dosar.

23 nov. 2022, 11:23
Răsturnare de situaţie în cazul accidentului lui Culiţă Sterp. Riscă să ajungă în arest după ce s-a aflat că era drogat la volan. Manelistul a contestat controlul judiciar

Culiţă Sterp a ajuns din nou în faţa judecătorilor după ce a contestat măsura controlului judiciar. Judecătorii l-au pus sub control judiciar pentru 60 de zile după ce a condus cu viteză peste limita legală în Cluj-Napoca, fiind înregistat de radar, a refuzat să oprească maşina la semnul agenţilor de poliţie, a trecut pe roşu şi alovit un alt autoturism care circula regulamentar, apoi a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ascuns într-o toaletă ecologică a unui şantier din Cluj-Napoca.

Mai mult, în urma verificărilor s-a constat că în momentul accidentului Culiţă Sterp era beat, iar testele toxicologice au indicat că era drogat la volan.

După ce s-a împăcat cu victima, un tânăr de 30 de ani din Cluj, şi i-a dat o sumă mare de bani pentru a nu depune plângere penală, Culiţă Sterp a mers la Judecătoria Cluj – Napoca pentru a cere scoaterea de sub controlul judiciar. Magistraţii au amânat pentru joi, 24 noiembrie, o decizie legată de solicitarea lui Culiţă Sterp.

La ieșirea de la judecătorie, Culiță Sterp a fost arogant şi i-a jignit pe jurnaliştii care l-au întrebat ce droguri a consumat.

„Nevastă-ta mai întreabă de mine?”, l-a întrebat Sterp pe un jurnalist.

 

Culiţă Sterp riscă să ajungă după gratii după ce s-a aflat că era drogat la volan în momentul accidentului

Anchetatorii extind cercetările. Analizele efectuate manelistului după accidentul din Cluj-Napoca au indicat faptul că în momentul accidentului Culiţă Sterp era beat şi drogat. Procurorii urmează să-i aducă la cunoştinţă noile acuzaţii, iar manelistul riscă să ajungă după gratii, potrivit România TV.

Citeşte şi: Iancu Sterp, prima reacţie după ce Culiţă s-a urcat beat la volan şi a provocat un accident: „Unde era Poliţia când i s-au furat tot lui Culiţă 300.000 de euro, bani pentru care a muncit ani de zile?”

 

Culiță Sterp își toarnă cenușă în cap după accident! „Nu e om fără greșeală pe lume! Nu-și mai au rost cuvintele sau scuzele!”

Bomba în dosarul accidentului lui Culiţă Sterp. Se extind cercetările penale

Culiță Sterp a avut o primă reacție după accidentul rutier provocat în Cluj-Napoca. Cântărețul și-a cerut scuze tuturor celor cărora le-a greșit.

Nu am fugit nicăieri, doar că mi-a fost greu să ies în fața voastră și să vorbesc. Am stat puțin să mă gândesc, să analizez tot la rece, chiar am avut nevoie de o pauză. Vreau să îmi cer scuze în primul rând lui Marius, băiatului implicat, atât lui cât și familiei lui cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat ulterior, pe toate planurile. Vreau să îmi cer suze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica, celor care mă apreciază și celor și familiei mele care a fost și este lângă mine, dar și oamenilor care mă apreciau pentru felul meu de a fi, pentru cum sunt eu, cei care mă știu. Știu că am dezamăgit și nu își mai au rost cuvintele și nici scuzele, dar nu cred că e om pe lumea asta fără greșală, absolut toți greșim. Poate chiar a trebuit să fac asta ca viața să îmi iau toate învățăturile și să le duc mai departe. Pot să spun că mi-am promis mie că vor fi multe lucruri care se vor schimba în viața mea, în bine pentru că asta a fost cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la viață până acum ca să rămân cu picioarele pe pământ. Vreau să vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături și pentru criticile pe care le-am primit pentru că au meritat Au fost pe bună dreptate. Eu pot doar să vă promit că voi rămâne aceelași om indiferent de situație, o să rămân doar cu mult mai multe lecții învățate pentru o viață mai bună. Nu vă spun mai multe deocamdată. Vă doresc tot ce-i mai bun și vă mulțumesc celor care ați fost lângă mine ”, a declarat Culiţă Sterp într-o filmare pe Tik-Tok.

https://www.tiktok.com/@culita_sterp_official/video/7168879528226475270?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7168831105688667653