Bărbat fără permis, prins după ce a produs două accidente cu o maşină furată

Un bărbat de 40 de ani din Bacău a produs într-o singură noapte două accidente la volanul unei mașini furate, fără să dețină permis de conducere.

23 nov. 2022, 12:01
Bărbat fără permis, prins după ce a produs două accidente cu o maşină furată

Autoturismul furat de bărbat era al unui tânăr de 18 ani care plecase cu mașina mamei lui, potrivit Știrile PRO TV.

Bărbatul a pierdut controlul în timp ce se afla la volan și a lovit mai multe mașini parcate. În urma accidentului, individul a fugit de la fața locului, ulterior fiind găsit de oamenii legii.

Citește și: Gestul incredibil făcut de un bărbat după ce i-a fost ucis câinele. „La revedere, dragul meu prieten Snoopy. Ne vom întâlni într-o zi din nou”

Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este acuzat de furt, distrugere, conducerea unui vehicul fără permis și sustragerea de la recoltarea de probe biologice.

Citește și: Imagini de noaptea minții în Timișoara! Un bărbat s-a bălăcit în Fântâna cu Pești imediat după inaugurare. Individul a fost scos din apă de polițiști și dus direct la Psihiatrie ca să se ”încălzeazscă”

 Impact devaztator în Alba

Un accident s-a produs între un TIR și un autoturism pe DN 7, în zona Lutsch 2000, în județul Alba, în urma căruia ambele autovehicule s-au răsturnat, iar două persoane au murit. Șoferul mașinii marca Opel a rămas încarcerat și din nefericire a fost scos decedat dintre fiarele mașinii.

Pasagerul a avut nevoie de resucitare la fața locului, medicii au reușit inițial repornească inima, însă apoi a reintrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat.

Și șoferul mastodontului a fost rănit și a ajuns la spital.