Accident grav în Giurgiu, două persoane au murit, a fost cod roşu de intervenţie

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă, marţi, că, pe DN5 Bucureşti-Giurgiu, în apropierea localităţii Plopşoru, judeţul Giurgiu, un autoturism în care se aflau şase persoane s-a răsturnat în afara părţii carosabile.  

01 nov. 2022, 20:25
Accident grav în Giurgiu, două persoane au murit, a fost cod roşu de intervenţie

Accident cumplit în Giurgiu. UPO maşină cu şase persoane s-a răsturnat, marţi, pe DN 5, în judeţul Giurgiu, toate având nevoie de îngrijiri medicale. Două dintre victime au fost resuscitate, dar manevrele nu au avut rezultat, fiind declarat decesul.

Citroen făcut praf după ce a lovit un porc mistreţ. Val de accident în România
Şase persoane au fost rănite, dintre care două au intrat în stop cardio-respirator, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe DN 5, pe sensul de mers Bucureşti-Giurgiu, în dreptul localităţii Plopşoru, traficul rutier în zonă fiind blocat.

„ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în această seară, pe DN 5, în apropierea localităţii Plopşoru, pe sensul de mers către Giurgiu, în urma producerii unui accident rutier în care a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau şase persoane”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni şi Detaşamentului Giurgiu, cu autospeciala pentru transport personal şi victime multiple, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere şi trei ambulanţe SAJ.

O tânără din Vrancea a murit într-un accident grav de mașină: „Un suflet atât de bun, nu trebuia să părăsească această lume”

Patru dintre persoanele din autovehicul au fost preluate de echipajele medicale pentru a fi transportate la spital. Un bărbat şi o femeie au murit

Femeia şi bărbatul intraţi în stop cardio-respirator după ce maşina în care se aflau alături de alte patru persoane s-a răsturnat pe DN 5 Bucureşti-Giurgiu, în dreptul localităţii Plopşoru, au fost declaraţi decedaţi de către echipajele medicale sosite la faţa locului, după ce manevrele de resuscitare nu au dat rezultat.

„Din nefericire, manevrele de resuscitare nu au avut rezultat. Echipajul SAJ Giurgiu a declarat decesul celor două persoane, o femeie şi un bărbat, care se aflau în stop cardio-respirator, după ce autoturismul în care se deplasau s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe DN 5, pe sensul de mers Bucureşti-Giurgiu, în dreptul localităţii Polpşoru”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor specializate, scrie Agerpres.