Citroen făcut praf după ce a lovit un porc mistreţ. Val de accident în România

O femeie a trăit o sperietură zdravănă după ce a intrat cu mașina într-un porc mistreț. Maşina femeii, un Citroen, a fost avariată serios. De asemenea, în Fălticeni un bărbat de 63 de ani a murit, iar două femei au ajuns în stare gravă la spital după ce mașina în care erau s-a izbit de alt autoturism.

01 nov. 2022, 09:21
Citroen făcut praf după ce a lovit un porc mistreţ. Val de accident în România

Accident rutier mai puțin obișnuit pe DN 65, Pitești – Slatina. în zona localității Albota, judetul Argeș. Un mistreț a fost lovit în plin de un autoturism Citroen după ce a ieșit în drum.

Animalul a murit, iar mașina a suferit avarii importante. La fața locului au intervenit pompierii SMURD pentru a acorda primul ajutor șoferului.

Citeşte şi: Imagini groaznice! O şoferiţă de 25 de ani cu un BMW seria 3 a murit pe loc după ce s-a înfipt în spatele unui TIR! Nu a franat deloc! Descarcerarea a durat 2 ore

Localnicii spun că nu este pentru prima dată când mistreții trec în fugă drumul național dintre Pitești și Slatina și sunt un adevărat pericol pentru șoferi.

Citeşte şi: O tânără din Vrancea a murit într-un accident grav de mașină: „Un suflet atât de bun, nu trebuia să părăsească această lume”

Un alt accident grav s-a propus în Fălticeni. Un bărbat de 63 de ani a murit, iar două femei au ajuns în stare gravă la spital după ce mașina în care erau s-a izbit de alt autoturism. Femeile au fost transportate la spital, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cine este vinovat de producerea accidentului.

Şi tot în judeţul Suceava, un tractor și un autoturism s-au ciocnit marţi dimineaţă pe un drum din Pârteștii de Sus.

În urma impactului, două persoane au suferit leziuni, iar echipajele medicale sosite la fața locului le-au preluat și, după ce le-au acordat primele îngrijiri, le-au transportat la spital, potrivit monitorulsv.ro.

Accident grav de circulație şi în Timiş, la intrare în Remetea Mare dinspre Izvin. O mașină s-a răsturnat și trei persoane au fost rănite după ce un șofer a intrat cu mașina în sensul giratoriu. Impactul a fost puternic, iar în urma lui autoturismul s-a răsturnat.

Printre victime se numără și un copil de un an și jumătate.

„Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, a condus un autoturism pe DN 6 dinspre Izvin către Remetea Mare, iar la un moment dat, neadaptând viteza la condițiile de drum, a intrat în coliziune frontală cu sensul giratoriu și s-a răsturnat.

În urma impactului, o femeie, în vârstă de 40 de ani și un băiețel de 1 an și 6 luni, pasageri în auto, au fost răniți și transportați la spital”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.