Accident grav în Gorj. Patru tineri au ajuns la spital

Un accident grav a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe centura municipiului Târgu Jiu. Patru tineri au ajuns la spital, după ce o şoferiţă a intrat cu maşina într-un stâlp. 

RomaniaTV.net
25 mai 2020, 08:36
Accident grav în Gorj. Patru tineri au ajuns la spital

În noaptea de 24 spre 25 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi, prin apelul 112, de un participant la trafic despre faptul că, pe centura de ocolire a municipiului Târgu Jiu, a avut loc un eveniment rutier.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că, în timp ce o tânără de 22 de ani, din oraşul Bumbeşti Jiu, conducea un autoturism, din direcţia Turcineşti către Piaţa Centrală din Târgu Jiu, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare şi ar fi intrat în coliziune cu un stâlp. În urma impactului, atât conducătoarea auto, cât şi alţi trei pasageri aflaţi în autovehicul, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti, comuna Jupâneşti şi municipiul Târgu Jiu, au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au precizat reprezentanţii IPJ Gorj.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi Accident cumplit în care a fost implicată întreaga familie. Părinţii şi cei cinci copii, în stare gravă