Accident grav în Ialomița. Două persoane au ajuns la spital după ce au căzut cu mașina de pe un pod într-un canal de irigații

Două persoane au fost grav rănite în urma unui accident rutier pe DN 2, după ce un autoturism a ieșit de pe șosea și a căzut într-un canal de irigații, Ialomița.

07 mart. 2023, 16:30
Accident grav în Ialomița. Două persoane au ajuns la spital după ce au căzut cu mașina de pe un pod într-un canal de irigații
Un grav accident rutier s-a produs astăzi în Ialomița

Două persoane se află în stare gravă după ce au fost implicate într-un accident rutier produs pe DN 2, la ieșirea din municipiul Urziceni către Buzău, după ce autoturismul în care se aflau au ieșit de pe șosea în timp ce traversa un pod și a căzut în gol într-un canal de irigații betonat.

Citește și: Accident tragic în Buzău: O femeie a murit, după ce a fost lovită de tren

Conform IPJ Ialomița, un bărbat în vârstă de 73 de ani conducea  autoturismul și a pierdut controlul direcției, iar la urcarea pe podul care traversează calea ferată și un canal betonat de irigații, mașina a căzut în canal.

Citește și: Accident dramatic în Constanța! Muncitori striviți sub pietre la o carieră. Unul dintre ei a murit

În urma accidentului, șoferul și pasagera în vârstă de 70 de ani care îl însoțea au rămas încarcerați, fiind necesară intervenția pompierilor. Bărbatul era inconștient și a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la o unitate medicală din București. Pasagera a fost preluată de o ambulanță și transportată la un spital tot din București.