Accident tragic în Buzău: O femeie a murit, după ce a fost lovită de tren

O femeie de 62 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident feroviar care a avut loc marți, în orașul Buzău, la ieșirea spre Brăila.

07 mart. 2023, 11:10
Accident tragic în Buzău: O femeie a murit, după ce a fost lovită de tren

Traficul feroviar a fost blocat în orașul Buzău, la ieșirea spre Brăila, pe tronsonul unui tren InterRegio ce se deplasa pe ruta București-Galați.

„Din primele date de la fața locului se pare că trenul a surprins și accidentat mortal o femeie, în vârstă de 62 de ani, din Buzău”, a anunțat Poliția Buzău.

Citește și Cine este românul găsit mort după accidentul feroviar din Grecia. Ionuț trebuia să ajungă la Salonic și nu mai găsise bilete la trenul anterior

Fetiță moartă în accidentul de tren dintre Salcea și Prelipca

Anastasia, o fetiță de trei ani care se afla în mașina lovită de tren, între Salcea și Prelipca, a murit în urmă cu câteva săptămâni.

Anastasia se afla în mașina lovită de tren, care se îndrepta spre Suceava, între Salcea și Prelipca. Fetița de numai trei ani a suferit răni grave, iar, ulterior, a încetat din viață.

Potrivit surselor din cadrul Spitalului Județean Suceava, decesul micuței ar fi survenir vineri seară, în jurul orei 20.00. Aceasta era internată în secția de Neurochirurgie, la Terapie Intensivă, cu traumatism cranio-cerebral grav și politraumatisme, potrivit monitorulsv.ro.

Fratele ei mai mic, care se afla alături de ea pe bancheta din spate, se află în stare bună.

Accidentul s-a produs luni, 13 februarie. Cele două femei care stăteau pe locurile din față au murit pe loc în urma impactului. Una dintre ele era mama celor doi copii, iar cealaltă mătușa ei. Din nefericire, acestea prezentau leziuni incompatibile cu viata si a fost declarat decesul.

Citește și Accident cumplit la Suceava: Maşină Audi lovită de tren, două femei au murit pe loc, doi copii sunt în stare critică