Accident mortal pe DN1. Un bărbat de 68 de ani a decedat după ce un şofer de pe contrasens l-a izbit violent

Accident mortal pe DN1. Un bărbat de 68 de ani a murit, iar pasagera din maşina acestuia a fost rănită, după ce un şofer a intrat pe contrasens într-o curbă deosebit de periculoasă şi a izbit violent maşina în care cei doi se aflau.

07 mai 2023, 13:07
Accident mortal pe DN1. Un bărbat de 68 de ani a decedat după ce un şofer de pe contrasens l-a izbit violent
Accident mortal pe DN1

Accident mortal pe DN1, în afara localităţii Negreni, din judeţul Cluj. În urma impactului, şoferul de 68 de ani a rămas încarcerat şi a murit. O femeie, în vârstă de 55 de ani, pasageră în autovehiculul condus de acesta, a fost rănită, fiind transportată la spital.

Accident mortal pe DN1

Şoferul de 34 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. „Din cercetările preliminare efectuate de poliţiştii rutieri a reieşit faptul că un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din judeţul Cluj, în direcţia municipiului Oradea, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 68 de ani, din judeţul Bihor„, informează Poliţia judeţeană Cluj.

Citeşte şi: VIDEO: Imagini dure de pe DN1: accident groaznic. Traficul, oprit în urma carambolului

Stadiul lucrărilor la Autostrada Bucureștiului

Asociația Pro Infrastructură susține, după o inspectare a lucrărilor pe Autostrada A0 Nord, că porțiunea dintre nodurile A3 și DN1, construită de compania lui Dorinel Umbrărescu, ar putea fi finalizată la finalul acestui an.

10 sau 19 kilometri pe #AutostradaA0 Nord în 2023? Joi, 23.02.2023, am filmat șantierul lotului 2 al Autostrăzii A0 Nord între nodurile cu Autostrada A3 și DN1.

Antreprenorul, UMB, este foarte bine mobilizat. Toate grinzile necesare sunt finalizate și se lucrează la predale. Structurile sunt într-un stadiu avansat și probabil vor primi grinzile în următoarele 1-2 luni. La terasamente se avansează mai greu în perioada rece, dar în scurt timp probabil vom vedea o nouă demonstrație de forță (și) la acest capitol.

Șantierul îi încurcă pe cei de la UMB care au de muncă mai mult decât pot duce pe A7 Buzău-Pașcani. Așa că vor să scape de A0 cât mai curând posibil, chiar dacă au termen contractual abia în iunie 2024 (contract semnat în 17.05.2021, ordin începere 16.08.2021, 12+22 luni proiectare și execuție).

Progresul fizic este de aproximativ 35% și sunt șanse foarte mari să vedem (până în) decembrie 2023 o deschidere parțială pe sectorul A3-DN1 (aproximativ 10 km). Ba chiar, dacă și CNAIR își face treaba cu aprobarea descărcării provizorii în DJ100 la vest de Afumați, vom putea folosi toți cei 19 kilometri dintre Corbeanca și Afumați”, este mesajul celor la Asociația Pro Infrastructură.