Accident grav în Ilfov: O persoană şi-a pierdut viaţa şi alta este grav rănită VIDEO

Un grav accident s-a produs, duminică, în comuna Domneşti, judeţul Ilfov. Un bărbat a decedat şi un altul este grav rănit, după ce maşina în care se aflau a intrat, cu viteză, într-un copac.

RomaniaTV.net
11 dec. 2011, 10:21
Accident grav în Ilfov: O persoană şi-a pierdut viaţa şi alta este grav rănită VIDEO

În maşina implicată în accident se aflau doi bărbaţi, unul de 41 de ani, pasagerul din dreapta, şi altul de 60 de ani, care conducea maşina. Se pare că la o curbă, din cauza vitezei foarte mari, peste 100 de kilometri la oră, şoferul a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul a intrat într-un copac.

În urma impactului, bărbatul de 41 de ani a murit pe loc, iar cel de 60 de ani este într-o stare foarte gravă. Un elicopter SMURD a fost trimis la locul accidentului şi a transportat persoana rănită la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

„În jurul orei 11.51, am fost anunţaţi despre producerea accidentului în care o persoană a fost încarcerată. Acesta era moartă atunci când au ajuns ambulanţele SMURD. Lângă maşină se afla o altă persoană, care a primit îngrijiri medicale la faţa locului. Aceasta a transportată la Spitalul Floreasca din Capitală cu un elicopter SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Ovidiu Pană.

Pompierii s-au chinuit aproape o oră ca să scoată cele două victime din maşină. Autoturismul a fost distrus în proporţie de 90%. Se pare că bărbaţii se întorceau de la pescuit. Cele două victime erau rude, unchi şi nepot.