Accident grav în Maramureş: Doi poliţişti au murit, un al treilea a fost rănit VIDEO

Doi poliţişti au murit vineri dimineaţa într-un accident rutier ce a avut loc în judeţul Maramureş, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un TIR. Un al treilea poliţist a fost transportat la spital.

RomaniaTV.net
29 iun. 2012, 05:04
Accident grav în Maramureş: Doi poliţişti au murit, un al treilea a fost rănit VIDEO

Accidentul a avut loc în jurul orei 6.00, când, la intrarea în localitatea Buciumi, o maşină de intervenţie a IPJ Maramureş a intrat într-un TIR, scrie emaramures.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Maramureş, Tania Sobranet, maşina IPJ se întorcea din misiune.

„In ea se aflau colegi de la Interventii Rapide. Pe E58, la intrare in Buciumi, a intrat in coliziune cu un autotren care transporta marfa”, a spus purtătorul de cuvânt. 

Directorul medical al Spitalulului Judetean de Urgenta Baia Mare, Radu Dragos, a declarat ca politistul adus in UPU a suferit leziuni usoare cu escoriatii superficiale, iar dupa finalizarea investigatiilor cel mai probabil va fi lasat sa plece acasa.

Potrivit unor informatii neoficiale, acesta se afla pe scaunul din dreapta fata al autospecialei de politie, iar ceilalti doi colegi ai sai se aflau pe partea stanga, unul la volan si celalalt pe bancheta din spate. 

Dupa cate se pare, politistii veneau de la Brasov, iar in Buciumi conducatorul auto se pare ca a adormit la volan, intrand pe contrasens si izbindu-se de TIR.

Masina a fost distrusa in totalitate, iar in prezent traficul rutier in zona este blocat total, circulatia spre si dinspre Pasul Mesteacan fiind oprita. Coloane de masini s-au format pe ambele sensuri si nici nu exista informatii despre ora la care se va redeschide traficul.

Prezent la fata locului, comisarul sef de politie Ionel Todoran, adjunct al sefului IPJ Maramures, a declarat ca in urma accidentului rutier au decedat doi colegi ai sai de la Detasamentul de Politie pentru Interventie Rapida (DPIR) – unul in varsta de 35 si altul de 40 de ani. „Echipajul venea dintr-o misiune specifica politiei”, a declarat acesta, fara sa ofere si alte informatii.