Accident grav în Mureş. Patru persoane, între care doi copii, au fost rănite

Patru persoane, între care doi copii, au fost rănite, duminică, după ce maşina lor s-a răsturnat pe plafon, pe E 60, în judeţul Mureş, aproape de sensul giratoriu de la intrare în parcul industrial de la Vidrasău.

RomaniaTV.net
15 apr. 2018, 08:36
Accident grav în Mureş. Patru persoane, între care doi copii, au fost rănite

Reprezentanţii Poliţiei Mureş au spus că maşina s-a răsturnat pe plafon, din primele date fiind vorba de o manevră greşită făcută din cauza nepăstrării distanţei în mers sau a unei depăşiri neregulamentare.

„Sunt doi copii răniţi, o fetiţă de un an şi patru luni şi o fetiţă de 14 ani, dar şi o femeie de 37 de ani şi un bărbat de 64 de ani. Toţi sunt din judeţul Mureş. Accidentul s-a produs la 50 de metri de sensul giratoriu de la Vidrasău”, potrivit Poliţiei Mureş.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, maior Cristian Virag, a anunţat, că pompierii intervin pentru asigurarea măsurilor PSI, conform procedurilor

„În accident este implicat un autoturism, răsturnat pe plafon, ieşit în decor. Sunt patru persoane rănite, două cod roşu şi galben şi două cod verde”, potrivit lui Cristian Virag.

La faţa locului s-au deplasat opt subofiţeri, o autospecială cu apă şi spumă şi trei maşini SMURD, iar cadrele medicale evaluează starea de sănătate a răniţilor, urmând să decidă pentru care este necesar transportul la spital.

În zona producerii accidentului se circulă cu restricţii de viteză având în vedere că o bandă este ocupată de mijloacele de intervenţie.