Accident grav în Neamţ. O şoferiţă s-a răsturnat cu maşina în curtea unei case

Un accident grav s-a produs, miercuri dimineaţă, în Neamţ. O şoferiţă s-a răsturnat cu maşina în curtea unei case, după ce s-a ciocnit cu un alt autoturism.

15 sept. 2021, 13:07
Accident grav în Neamţ. O şoferiţă s-a răsturnat cu maşina în curtea unei case

Accident grav în Neamţ. Două maşini s-au ciocnic, miercuri dimineaţă, pe o stradă din Neamţ. În urma impactului, una dintre ele s-a răsturnat în curtea unei case.

Accident grav în Neamţ

Citeşte şi Accident cu patru tiruri şi un autoturism în Olt. Trei persoane au ajuns la spital

„Din primele cercetări efectuate a reieșit că, un conducător auto de 35 de ani, din Piatra Neamț, ar fi pătruns pe strada Izvoare, de pe o stradă lăturalnică, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 25 de ani, din Izvoare, care în urma impactului a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe un teren viran“, a declarat subinspector Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ, potrivit zch.ro.

În urma impactului, şoferiţa în vârstă de 25 de ani s-a ales cu răni uşoare. Aceasta a primit îngrijiri medicale la faţa locului de la echipajul SAJ, refuzând transportul la spital.

Poliţiştii au stabilit că ambii şoferi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În acest caz a fost deschis dosar penl pentru vătămare corporală din culpă, cercetările continua pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care a avut loc accidentul.

Accident grav în Argeş. O mașină a ieșit de pe șosea, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat în şanţ

Citeşte şi Accidente grave pe şoselele din ţară. Un şofer a rămas încarcerat după ce a intrat cu maşina într-un TIR, iar un motociclist a murit

Un accident grav s-a petrecut în judeţul Argeş. Un şofer a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ de pe marginea drumului. Bărbatul adormise la volan.

Accidentul s-a petrecut în comuna Mihăieşti. Bărbatul a pierdut controlul asupra volanului, a ieșit de pe șosea, a izbit un cap de pod metalic și s-a răsturnat în șanț, cu roţile în sus. În urma impactului, şoferul a suferit fractură de femur şi numeroase traumatisme, potrivit stirileprotv.ro.

Acesta le-a spus poliţiştilor că a adormit la volan şi că nu-şi mai aminteşte nimic.

Bărbatul nu consumase alcool înainte să se urce la volan.