Accident grav în Neamț. Un TIR s-a răsturnat peste o locuință de pe DN15B

Un accident deosebit de grav a avut loc duminică după-amiază în județul Neamț. Un TIR s-a răsturnat în curtea unei case, în localitatea Vânători Neamţ, pe Drumul Naţional 15B.

26 feb. 2023, 22:15
Accident grav în Neamț. Un TIR s-a răsturnat peste o locuință de pe DN15B

În TIR-ul răsturnat se aflau șoferul și o pasageră din dreapta. Duminică, 26 februarie, în jurul orei 13.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident, cauza lui fiind neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic, ninsoare şi carosabil acoperit.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat, de 35 de ani, din judeţul Bihor, conducea un autocamion pe Drumul Naţional 15B, în localitatea Vânători Neamţ ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, răsturnându-se în afara părţii carosabile“, a transmis Poliţia Neamţ.

TIR-ul s-a răsturnat și a distrus un gard, iar ulterior a ajuns în curtea unei gospodării. A fost la doar un pas să intre în casa unor oameni.

Conducătorul auto şi o femeie de 33 de ani au suferit doar leziuni minore în timpul accidentului. Medicii au ajuns la fața locului și le-au acordat îngrijiri medicale, dar au refuzat să fie transportați la spital.

Accident cu 7 victime după ce o maşină a lovit în plin o căruţă

Şapte persoane au fost implicate, vineri seară, într-un accident rutier produs în judeţul Arad, între localităţile Nădab şi Şimand. Patru dintre acestea au fost rănite, dintre care una este în stare de inconştienţă. Accidentul a avut loc după ce o maşină a lovit în plin o căruţă.

”Accident rutier produs între un autoturism şi un atelaj hipo, între localităţile Nădab şi Şimand. În urma accidentului în care au fost implicate 7 persoane, au rezultat 4 victime dintre care 3 conştiente şi cooperante, iar una in stare de inconştienţă. În urma evaluării medicale, patru victime (conducătorul atelajului hipo şi trei persoane care se aflau în acesta) au fost transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale suplimentare”, a precizat ISU Arad.

Şoferul şi pasagerii autoturismului nu au solicitat îngrijiri medicale. Au intervenit pompierii militari ai Detaşamentului Ineu – Garda 2 Chişineu-Criş cu o autospecială de intervenţie cu modul pentru descarcerare şi două echipaje SMURD, dintre care unul Terapie Intensivă Mobilă.