Accident grav în Olt! Un microbuz a intrat într-un cap de pod, sunt ZECE victime

Un accident cu zece victime a avut loc joi în judeţul Olt. Salvatorii au intervenit de urgenţă la faţa locului.

18 nov. 2021, 13:27
Accident grav în Olt! Un microbuz a intrat într-un cap de pod, sunt ZECE victime

Accident grav în Olt! Un microbuz a intrat într-un cap de pod, sunt zece victime

Accidentul a avut loc în localitatea Gostavăţu din judeţul Olt. Şoferul microbuzului a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Caracal, în eveniment fiind implicat un microbuz transport persoane, în care se aflau șoferul și nouă pasageri, care a părasit partea carosabilă lovind un cap de pod.  E vorba despre şapte femei şi doi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 59 de ani. Toate victimele au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la spitale din Caracal şi Slatina.

Potrivit ISU Olt, echipaje de la Garda Stoenești și Detașamentul Caracal au intervenit cu două echipaje SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, în localitatea Gostavățu, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

La locul evenimentului au acționat și mai multe echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

Poliţitşii fac cercetări pentru a stabili cu exacitate circumstanţele în care s-a produs accidentul. Şoferul microbuzului a fost testat cu etilotestul şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, spun poliţiştii.

Citeşte şi Accident cu o maşină intrată pe contrasens pe autostradă în Timiş. Grav accident şi pe DN1 în Bihor

Citeşte şi Accident cu un mort şi cinci răniţi, printre care un copil, în Iaşi