Accident grav în Petroşani: Un şofer a intrat cu BMW-ul în şase maşini parcate

Un grav accident de circulaţie a avut loc ieri, la ieșirea din Petroșani spre Deva. Şoferul unui autoturism a izbit 6 maşini parcate pe marginea drumului. În interiorul autoturismului, polițiștii au găsit un dispozitiv „grinder”, ce conține substanțe vegetale

16 sept. 2023, 09:27

Un accident rutier s-a produs, vineri după-amiază, pe DN 66, la ieșirea din Petroșani. Un autoturism a lovit alte şase mașini parcate în afara părții carosabile. Un tânăr a fost transportat la spital. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 21 de ani, din Petrila, care conducea un autoturism din direcția Petrila-Petroșani, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu șase autoturisme parcate în fața unui service auto, la intrarea în municipiul Petroșani.

Fostul șef al Poliției Ilfov, implicat într-un grav accident. A fost demis în urma scandalului „azilelor groazei”
“Pompierii Detașamentului Petroșani au intervenit, în această după amiază, după ora 17:00, pentru salvarea a două persoane aflate într-un autoturism implicat într-un accident rutier, pe D.N.66, la ieșirea din Petroșani spre Deva. Autoturismul în care se aflau doi bărbați, conducătorul auto și un pasager, a lovit alte 5 autovehicule aflate parcate în afara părții carosabile. Sosiți la fața locului, pompierii au extras șoferul care a fost transportat la U.P.U. Petroșani de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, iar misiunea salvatorilor a continuat cu operațiunea de descarcerare a celei de-a doua persoane, aflată în interiorul autoturismului. După finalizarea intervenției salvatorilor, bărbatul aflat pe locul din dreapta al autoturismului a fost transportat la spital, cu o ambulanță SMURD. Echipajul format din 11 pompieri a intervenit cu o autospecială de stingere și descarcerare și cu două ambulanțe SMURD”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

 

În urma evenimentului rutier, cel aflat la volan a fost rănit, însă a ieșit singur din autoturism înaintea sosirii echipajelor medicale, însă un pasager din autoturism, în vârstă de 20 de ani, din Petrila, a avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

În interiorul autoturismului, polițiștii au găsit un dispozitiv „grinder”, ce conține substanțe vegetale, care a fost ridicat, pentru cercetări.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și a fost transportat la o unitate medicală din Petroșani, în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii eventualei prezențe, în organism, a substanțelor psihoactive.

Mama șoferului drogat care a accidentat mortal doi tineri în 2 Mai află dacă rămâne după gratii
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ilfov: Doi motociclişti de 17 şi 18 ani, răniţi după ce o maşină a virat la stânga în loc nepermis şi le-a ieşit în faţă / Accidentul, surprins în imagini

Doi tineri motociclişti, de 17 şi 18 ani, au fost răniţi, într-un accident rutier produs în judeţul Ilfov, evenimentul fiind surprins în imagini. Acestea arată cum o maşină a virat la stânga în loc nepermis şi le-a ieşit în faţă celor doi tineri.

”În imaginile video este surprins un accident petrecut la intersecţia dintre Sos. Fundeni şi strada Teiului. Acest tragic eveniment ne arată din nou de ce trebuie să respectăm regulile de circulaţie, semnele şi marcajele rutiere! La 270 m distanta de locul unde s-a întâmplat acest eveniment s-a creat posibilitatea efectuării virajului în condiţii de maximă vizibilitate. Un eveniment ce putea fi evitat”, a transmis Primăria Dobroeşti, judeţul Ilfov, care a şi publicat imaginile cu evenimentul rutier.

IPJ Ilfov a precizat că poliţiştii oraşului Pantelimon au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Teiului, din comuna Dobroeşti s-a produs un accident rutier.

”La faţa locului s-au deplasat, poliţiştii rutieri din Pantelimon, pentru efectuarea activităţilor din competenţă, iar din primele verificări a rezultat faptul că, în accident au fost implicate un autoturism şi două motociclete. Din impact, a rezultat rănirea a 2 tineri de 18 şi 17 ani, care se deplasau cu moto, aceştia fiind transportaţi la două unităţi spitaliceşti, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că persoanele implicate au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză, a fost deschis dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.