Accident grav în Popeşti Leordeni. O femeie a murit după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de un poliţist

Un accident grav s-a petrecut, vineri, în Popeşti Leordeni. O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni de maşina condusă de un poliţist. Din păcate, victima a murit la scurt timp, la spital.

19 aug. 2022, 14:37
Accident grav în Popeşti Leordeni. O femeie a murit după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de un poliţist

Accident grav în Popeşti Leordeni. Un poliţist aflat în timpul liber a fost implicat. Acesta a lovit în plin cu maşina o femeie în vârstă de 73 de ani, pe trecerea de pietoni.

Accident grav în Popeşti Leordeni. O femeie a murit

Citeşte şi Accident dramatic pe autostrada A1 București-Pitești. Cinci mașini implicate, sunt șapte victime. O persoană preluată cu elicopterul SMURD

Accidentul a avut loc pe o stradă din Popeşti Leordeni. La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD. Femeia de 73 de ani a fost transportată de urgenţă la un spital din Capitală. Din păcate, aceasta a murit la scurt timp după accident.

Poliţistul care a lovit-o în plin pe femeie chiar pe trecerea de pietoni a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Oamenii legii au deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmărirea penală fiind sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, potrivit Antena 3.

Citeşte şi Accident ca-n filme la Galaţi. O maşină a zburat peste un scuar după ce a lovit o bordură VIDEO

Din păcate, România e campioana accidentelor cu victime în UE, urmată la mică distanță de Bulgaria. La noi mor cei mai mulți oameni ca urmare a accidentelor.