Accident grav în Satu Mare. O femeie a murit după ce a fost lovită de tren

Un accident grav s-a petrecut joi dimineaţă, în judeţul Satu Mare. O femeie de 73 de ani a murit după ce a fost lovită de tren în localitatea Marna Nouă.

22 sept. 2022, 12:32
Accident grav în Satu Mare. O femeie a murit după ce a fost lovită de tren

Accident grav într-o localitate din județul Satu Mare. În jurul orei 9:00, un tren a lovit o femeie de 73 de ani, în zona Gării CFR din localitatea Marna Nouă.

Citește și Incendiu devastator în Reghin.Un copil de 7 ani a murit, iar fratele lui este în stare gravă, după ce casa în care locuiau a fost cuprinsă de flăcări

Potrivit ISU Satu Mare, în acest caz s-a intervenit cu un echipaj SAJ și un echipaj TIM trimis în sprijin, care au găsit victima în stop cardio respirator, astfel că i s-au aplicat manevre de resuscitare. Mai mult, a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Însă, din păcate, medicii aflați la fața locului au declarat decesul femeii. Potrivit presei locale, femeia suferea de hipoacuzie.

Oamenii legii a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Circulația feroviară în zonă a fost întreruptă zeci de minute.

Citește și Mexicul, lovit de un nou cutremur puternic. Seismul a avut magnitudine 6,9, oamenii au fost treziţi din somn şi au ieşit pe stradă în pijamale