Accident grav în seara de Revelion. Patru persoane au fost rănite după ce o maşină a derapat şi s-a răsturnat pe câmp

Un accident grav a avut loc vineri seară, în judeţul Ialomiţa. Patru persoane au fost rănite, după ce maşina în care se aflau a derapat şi s-a răsturnat pe câmp.

31 dec. 2021, 18:46
Accident grav în seara de Revelion. Patru persoane au fost rănite după ce o maşină a derapat şi s-a răsturnat pe câmp

Accident grav în seara de Revelion, în localitatea Alexeni din judeţul Ialomiţa. Un autoturism în care se aflau cinci persoane a derapat şi s-a răsturnat pe câmp.

Accident grav în seara de Revelion

Citeşte şi Accident cumplit la Ploiești! Un bărbat, care a traversat printr-un loc nepermis, a sfârșit sub troleibuz

Potrivit primelor informaţii, maşina în care se aflau cele cinci persoane a derapat pe şosea, apoi s-a răsturnat pe câmp, lovind şi un copac, iar în final rămânând pe cupolă. În urma impactului, patru persoane au fost rănite.

„Au intervenit salvatorii din cadrul Detaşamentului Urziceni cu o descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în sprijin şi două echipaje ale SAJ Ialomiţa. Din evenimentul rutier au rezultat cinci victime, dintre care trei transportate la Spitalul Municipal Urziceni  de către echipajele SAJ, una de echipajul SMURD, iar a cincea victimă a refuzat transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsuri PSI la locul accidentului”, transmite ISU Ialomiţa.

Accident cu șase victime la Brașov, în ultima zi din an! Un autobuz a fost implicat

Conform ISU Brașov, accidentul s-a produs pe drumul Poienii, în apropiere de zona Belvedere, între un autobuz și un autoturism. În urma accidentului sunt șase victime rănite, patru din autobuz și două din mașină. La locul accidentului s-au deplasat trei echipaje SMURD, o autospecială cu apă și spumă și un echipaj pentru descarcerare.

Conform ISU Brașov, trei victime au fost transportate la spital.

Centrul Infotrafic a transmis că accidentul s-a produs pe DN 1E, între municipiul Brașov și stațiunea Poiana Brașov. Un autoturism s-a ciocnit cu un autobuz de călători care făcea o cursă regulată pe ruta Brașov-Poiana Brașov.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1E, între municipiul Brașov și stațiunea Poiana Brașov (zona Belvedere), județul Brașov,  un autoturism a colizionat un autobuz de călători, ce efectua cursa regulată pe ruta Brașov-Poiana Brașov. Potrivit primelor date, trei persoane au suferit leziuni, fiind conștiente și evaluate medical la fața locului. Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un fir”, informează Poliția Română.

Citeşte şi Accident teribil în Capitală. O mașină a intrat în sediul ALDE de la Arcul de Triumf. A fost implicat și un STB!