Accident teribil în Capitală. O mașină a intrat în sediul ALDE de la Arcul de Triumf. A fost implicat și un STB!

Incident teribil în Capitală. Un șofer a reușit să intre, duminică seară, cu mașina în gardul sediului ALDE de la Arcul de Triumf.

27 dec. 2021, 08:25

Accident teribil în Capitală. Din primele informații, se pare că mașina a ajuns pe trotuar și a lovit un copac. Mai mul decât atât, în accident ar fi fost implicat și un STB.

Accident teribil în Capitală. O mașină a intrat în sediul ALDE de la Arcul de Triumf. A fost implicat și un STB!

Sunt patru victime, printre care şi şoferul autoturismului care a intrat în gard. Acesta are permis din septembrie 2021 şi are 19 ani. Una din victime este minoră, un tânăr de 17 ani a fost dus la Grigore Alexandrescu.

Şoferul autoturismului avariat a fost transportată la Spitalul Elias, iar celelalte victime au fost transportate la Spitalul Floreasca.

Trafic blocat pe Centura Capitalei din cauza unui accident în care au fost implicate patru mașini

De altfel, în ziua de Crăciun traficul a fost blocat pe Centura Capitalei, în localitatea Glina, unde a avut loc un accident în care au fost implicate patru mașini.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul în care au fost implicate patru mașini a avut loc pe DNCB, în localitatea Glina, județul Ilfov.

În urma impactului, o persoană a fost rănită, potrivit Mediafax.

Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creștere, au informat polițiștii.

Citește și: Accident grav în Bucureşti: o maşină a căzut de pe pod la Ciurel. Şoferul, un bărbat de 35 de ani, a murit la spital. VIDEO
Tot în ziua de Crăciun, cinci persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc sâmbătă seară într-o localitate din Olt. Trei mașini s-au făcut zob în urma accidentului care a avut loc noaptea trecută, în localitățile Valea Mare și Jitaru, în județul Olt. În urma coliziunii, 5 persoane, din care cei 3 șoferi, o femeie și un minor, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. „Toate victimele sunt conștiente, fără traumatisme care să le pună viața în pericol”, susțin pompierii din Olt. Conducătorii auto, trei bărbați cu vârstele cuprinse între 19 și 43 de ani, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Traficul în zonă a fost blocat în jur de două ore.

Citește și: Tânăr mort într-un accident înfiorător în Botoşani. Ovidiu avea COVID şi urma să se opereze luni după o aşteptare îndelungă