Accident GRAV în Suceava. Cinci tineri teribilişti, la un pas de moarte după ce s-au urcat beţi la volan

Cinci tineri au fost la un pas de moarte după ce au petrecut şi au băut toată noaptea într-un bar din Suceava, iar apoi s-au urcat beţi la volan. La ieşire din Dărmăneşti, şoferul maşinii a pierdut controlul volanului într-o curbă şi, din cauza vizibilităţii reduse, a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat.

02 nov. 2013, 06:45
Accident GRAV în Suceava. Cinci tineri teribilişti, la un pas de moarte după ce s-au urcat beţi la volan

Accidentul s-a petrecut la câţiva kilometri de Suceava, în localitatea Dărmăneşti, pe Drumul European 85. Tinerii au petrecut toată noaptea, apoi au vrut să plece spre casă, iar șoferul s-a urcat beat la volan. Din cauza vizibilității reduse, de numai 20 de metri, într-o curbă a pierdut controlul mașinii, care a ieșit de pe șosea.

Autoturismul a ajuns într-un șanț, apoi a fost proiectat pe constrasens, unde s-a răsturnat.

În urma accidentului toţi cei cinci tineri, de 19 şi 20 de ani, au fost răniţi. Ei au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava.

CITEŞTE ŞI Accident rutier GRAV la Cluj: Ciocnire în lanţ cu şase victime

La spital, unul din tineri a făcut circ şi a adus injurii personalului medical, fiind nevoie de intervenţia paznicilor spitalului pentru a-l calma. De beat ce era, tânărul a urlat la personalul sanitar, iar atunci când reporterii au vrut să discute cu el şi-a deschis şliţul la pantaloni cerând să îi fie filmate zonele intime, potrivit informatiata.ro.

Unul din răniţi se află în stare gravă, având leziuni la nivelul capului.