Accident grav în Suceava. Şoferul unui microbuz cu volan pe dreapta a murit, iar un pasager a ajuns la spital

Un accident grav a avut loc sâmbătă după-amiază într-o localitate din judeţul Suceava. Şoferul unui microbuz a murit după ce a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina într-un şanţ de pe marginea drumului. Un alt tânăr de 17 ani a ajuns la spital, în urma accidentului. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili exact cauzele accidentului.

07 mai 2016, 19:27
Accident grav în Suceava. Şoferul unui microbuz cu volan pe dreapta a murit, iar un pasager a ajuns la spital

Şoferul în vârstă de 40 de ani a pierdut controlul volanului în dreptul localităţii Frătăuţii Vechi din judeţul Suceava. Acesta a părăsit partea carosabilă, după care, s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului. 

În urma impactului, şoferul microbuzului cu volan pe dreapta a ramas incarcerat iar un adolescent de 17 ani, pasager in autovehicul, a fost ranit.

Imediat la faţa locului au ajuns militarii Detasamentului de Pompieri Radauti cu un modul SMURD dar si o autosanitara SAJ Radauti.

„Pompierii au luat masurile de siguranta specifice in cazul producerii accidentelor rutiere – au balizat zona, au deconectat bornele de la bateria de acumulatori si au verificat eventualele scurgeri de lichide inflamabile.Concomitent, au extras victima incarcerata, iar echipajul SAJ a acordat primul ajutor celui de-al doilea ranit, un tanar de 17 ani. Acesta, ulterior, a refuzat transportul la spital. Din pacate, pentru barbatul incarcerat, care avea in jur de 40 de ani, personalul de pe ambulanta SAJ a declarat decesul, victima prezentand leziuni foarte grave, incompatibile cu viata”, a precizat Alin Galeata, purtator de cuvant ISU Suceava, potrivit informatiata.ro.

Politistii fac cercetari in acest caz pentru a stabili circumstantele exacte ale producerii accidentului.

Citeşte şi Accident cu 3 răniţi în SUCEAVA. Cauza: o depăşire neregulamentară